Wednesday, 16 May 2012

Awek :D

Assalamualaikum ,

              Hari ni Adam dah post 2 kali kat blog ni . Tengah rajin ni , haha.Ok , let's to our topic. Awek?? Kenapa dengan awek ? Ouh , kawan Adam kata kalau nak cari awek kena ada ciri-ciri yang berikut :

1.Menepati Janji.

Kawan Adam kata kata , kalau ang nak cari awek , cari awek yang menepati janji.Dia cakap la pasal awek future*mereka blum couple lagi. dia tu.Hari tu , awek dia ajak jumpa kat sekolah.Kawan Adam on je la kan.Korang nal tahu apa yang terjadi ? Awek future dia tak datang . Berpeluh dia tunggu kat skolah macam tugu negara .Nak nangis bila dengar kawan Adam cerita macam tu , Haha

2.Muka Tembok.

Kawan Adam kata kalau nak cari awek mesti yang x pemalu . Kalau cari yang pemalu , kamu (Adam) susah nk date dengan dia.

Macam macam la kawan Adam tu .Hebat tak nasihat dia? Terbaik , kan.Adam tak nak ada awek , Adam nak ada isteri terus , x payah nak kapel kapel ni , buang masa je.Sampai di sini je lah yang Adam boleh cerita.Mata ni rasa ngantok gila , bubye.

Assalamualaikum.

1 comment: